Over Green Magma

Green Magma is gemaakt van het sap van jong gerstegras dat boordevol vitaminen, mineralen en enzymen zit. Door een uniek productieproces is het gelukt om alle waardevolle voedingsstoffen eruit te halen en te conserveren. Zo is het Groene Gerst Extract ontstaan. Dit is dus niet vergelijkbaar qua kwaliteit met gerstegras poeder.

Gerstegras poeder bevat vezels en vezels zijn zwaar (gem. 39g per 100g). Dit betekent dat er per gram gewicht van het poeder minder ruimte over is voor juist de belangrijke actieve bestanddelen, zoals vitaminen en mineralen. Bijvoorbeeld vitamine C. Per 100g poeder van gemalen gerstegras is de hoeveelheid 2,6mg terwijl het in Green Magma maar liefst 150mg is!

Verder zorgt het unieke productieproces van Green Magma ervoor dat de hittegevoelige enzymen bewaard blijven en dat er geen oxidatie van de voedingsstoffen optreden. Kortom: het gerstegras sap extract garandeert de kwaliteit van de inhoudsstoffen tot aan de houdbaarheid, dus vergelijkbaar met vers sap, alleen veel makkelijker in gebruik.

Wat zit er precies in?

Lees hier alles over in de Vitaminewijzer en de pagina over aminozuren, enzymen en antioxidanten.

greenmagma_groupnlGreen Magma bevat bijzondere inhoudsstoffen

Het sap van jong gerstegras bevat van nature ook andere voedingsstoffen die typerend zijn voor bepaalde planten-, groente- en fruitsoorten. Deze bijzondere inhoudsstoffen zitten allemaal in Green Magma en kunt u ook vinden in de Vitaminewijzer

Green Magma is dus echt een super food: bijzonder rijk aan vitaminen, mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen wat je meer vitaliteit geeft, nu & straks!