Green Magma als reiniger van je lichaam

Er is veel in het nieuws over de invloed van voeding op je lichaam. Geraffineerde suikers, koolhydraten, dierlijke eiwitten, bepaalde vetten en bijvoorbeeld alcohol zijn favoriete onderwerpen waar over wordt gediscussieerd. We krijgen te veel van deze stoffen binnen en wat voor effect heeft dat dan op je lichaam? Daarnaast zijn we tegenwoordig drukker dan ooit. We voelen ons steeds vaker gejaagd en door alle drukte vergeten we onszelf. Vergeten we om goed voor ons lichaam te zorgen. Zo’n makkelijke, kant en klare snelle hap uit een pakje beland vaker op je bord dan je wilt.

De combinatie van bovenstaande factoren zorgt en uiteindelijk voor dat we veel van ons lichaam vragen. Ons lichaam produceert meer zure afvalstoffen (o.a. urinezuren, melkzuren, fosforzuren en vetzuren) dan ooit en die moeten wel ons lichaam uit. Wanneer deze zure afvalstoffen ons lichaam verlaten zorgt dit ervoor dat de zuurgraad van ons bloed op een constant niveau komt en dat deze weer in balans is.

Door je lichaam dagelijks te ontzuren voel jij je weer vitaal en energiek. Gebruik daarom elke dag Green Magma groene gerstegrassap extract.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

koop-online