Green Magma assortiment

Het groene gerstegrassap extract van Green Magma is de enige echte originele formule van Hagiwara. Het is gemaakt van het sap uit de bladeren van het jonge gerstegras. Niet te vergelijken dus met gerstegras poeder. Het extract van het sap is verkrijgbaar in hoge kwaliteit poeder en tablet. Hiermee kunnen we de houdbaarheid van de waardevolle voedingsstoffen uit het sap garanderen en voor jou is het makkelijk in gebruik.

Het poeder kan gemengd worden met water of vruchtensap zodat het een verkwikkend, fris drankje wordt. Ook kunnen er heel goed smoothies mee gemaakt worden. Lees hiervoor meer op de pagina gezonde recepten. Tabletten kunnen met wat water of vruchtensap worden ingenomen. Handig dus voor onderweg of op reis.
greenmagma-gerstegrassap-extract-150g-poeder

Beschikbare Green Magma poedervormen

Green Magma los poeder:

  • pot met 80 gram
  • pot met 150 gram

Green Magma poeder handig verpakt in sticks met precies de dagdosering erin:

  • verpakking met 10 sticks, met een handige shaker beker erbij
  • verpakking met 30 sticks

Green Magma Tabletten

Voor sommige mensen is een tabletvorm een makkelijkere manier om Green Magma in te nemen. Maar ook voor onderweg is dit een handige uitkomst! Ze zijn verkrijgbaar in een pot met 136 stuks of 320 stuks (17 resp. 40 dagen).

greenmagma-gerstegrassap-extract-plusGreen Magma Plus

Ook is er een Green Magma Plus variant. Dat is het Groene Gerst Extract aangevuld met groente- en fruitextracten en probiotica waardoor het een nog completer voedingssupplement is geworden. Eigenlijk uw (extra) dagelijkse portie groenten en fruit.

De producten zijn te koop in de meeste natuurwinkels, gezondheidswinkels en gespecialiseerde drogisterijen of bestel online.

Liever eerst proberen? Vraag dan een gratis sample aan via de contactpagina.

koop-online