Groene reinigingssap

De feestdagen staan in het teken van gezelligheid, familie, vrienden, nostalgische muziek en zeker ook lekker (en veel) eten, een wijntje, overheerlijke desserts en ander lekkernij. Maar hoe kom je fit en energiek deze feestdagen door, met al dat eten?

Sla in ieder geval geen maaltijden over. Dit kan er voor zorgen dat je op een later tijdstip een dip krijgt en dan naar minder gezond eten grijpt. Plan daarom net zoals je normaal zou doen, je ontbijt, lunch en avondeten. Dat geeft meer balans over je dag. Kies in bepaalde situaties eens voor een gezonde variant, combineer verse groente en rauwkost met een zelfgemaakte dip.

Ben jij je ochtend wel eens gestart met een groene smoothie of reinigende groentesap? Deze zijn laag in calorieën en geven je een lang en verzadigd gevoel. Bovendien zijn ze super gezond!

Benodigdheden groene reinigingssap:

  • 1 beker appelsap (liefst vers geperst en zonder suiker)
  • 120 gr honingmeloen
  • 1/4 komkommer
  • 50 gram waterkers
  • 3 gram Green Magma

Bereiding:

Doe alle ingrediënten en de Green Magma in een blender en meng het geheel in 1 keer. Een heerlijke groene reinigingsap om je dag goed en energiek mee te beginnen.

Heb je ook een heerlijk Green Magma recept en wil je dit graag delen met anderen? Stuur ons dan een e-mail en maak kans op een gratis Green Magma 80gr poeder t.w.v. € 21,50.

Geplaatst in Gezonde recepten.